Moet Club Brugge vrezen voor vertrek Denswil? Elk seizoen interesse

Moet Club Brugge vrezen voor vertrek Denswil? "Elk seizoen interesse"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 16:16zo 14-04-2019 om 16:16

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 16:16zo 14-04-2019 om 16:16

Bij Club Brugge lijken deze zomer enkele sterkhouders te mogen hopen op een transfer. Onder andere Hans Vanaken en Wesley Moraes worden gelinkt aan buitenlandse clubs. Ook Stefano Denswil zou weleens kunnen verhuizen.

De Nederlander stond afgelopen zomer al dicht bij een transfer richting Engeland. Toen kwam een overgang er niet. "Er is elk seizoen interesse. Het moet zijn dat ik goed ben", lacht Denswil in La Derniére Heure.

"Als er een aanbieding komt, dan zal ik die rustig bestuderen. We zullen overleggen met alle partijen. Als de transfer dan niet doorgaat, dan zal er geen teleurstelling blijven hangen. De volgende dag ga ik weer met de glimlach trainen", geeft de Nederlander aan.

Voor veel spelers is CL-deelname een reden om te blijven. Niet voor Denswil. "Een nieuwe kwalificatie aan de Champions League zal geen invloed hebben op mijn keuze. Ook de naam van de trainer niet. Wat voor mij telt, is dat ik me goed voel bij de club die me haalt. En ik herhaal: dat is vandaag het geval bij Club Brugge", besluit Denswil.

Poll

Is Denswil klaar voor een stap hogerop?

(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws