Dennis heeft extra motivatie voor match tegen Genk: We chatten altijd

Dennis heeft extra motivatie voor match tegen Genk: "We chatten altijd"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 14:08zo 14-04-2019 om 14:08

KRC Genk ontvangt zondagavond (18u) Club Brugge voor de topper van de vierde speeldag in Play-Off 1. Bij Blauw-Zwart is Emmanuel Dennis de laatste weken één van de sterkhouders. 

Genk moet oppassen, want de Nigeriaan is extra gemotiveerd tegen de Limburgers. In de Luminus Arena speelt immer een goede vriend: Ruslan Malinovskyi. De twee kennen elkaar van hun periode in de Oekraïense competitie. "We chatten altijd. Voor elke match wensen we elkaar geluk en na elke match feliciteren we elkaar. En als we tegen elkaar spelen, zeggen we: Ik ga jouw ploeg doodmaken. Om te lachen, hè", vertelt Dennis aan Het Laatste Nieuws.

Het scheede echter geen haar of Malinovskyi was er zondag niet bij geweest. Er hing immers een schorsing van zeven speeldagen boven zijn hoofd, maar hij werd uiteindelijk vrijgesproken. "Ik zag de beelden. Er was weinig aan de hand. De speler trok hem neer. Als je kijkt naar de beweging van zijn been, dan had hij geen intentie om iemand te raken. Het leek me een accident", besluit Dennis.

Lees ook: Anthuenis waarschuwt Club Brugge: "Daar scoort hij aan de lopende band"

Poll

Wie trekt zondagavond aan het langste eind?

(177 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws