BILD: Bayern moet 50 miljoen euro betalen voor Italiaans toptalent Zaniolo

BILD: Bayern moet 50 miljoen euro betalen voor Italiaans toptalent Zaniolo

14-04-2019 13:12 Laatste update: 13:29

Bayern München heeft het oog laten vallen op Nicolò Zaniolo. Dat meldt BILD zondag. Zaniolo is dit seizoen een van de grote revelaties van AS Roma. De Italiaanse tiener heeft een prijskaartje van circa 50 miljoen euro, weet BILD. 

Zaniolo werd afgelopen zomer voor circa 4,5 miljoen euro overgenomen van Internazionale. In Rome is hij uitgegroeid tot een regelrechte sensatie. De vleugelspeler scoorde zes keer in de Serie A en de Champions League en maakte eind maart zijn debuut in de nationale ploeg. 

De ontwikkeling van Zaniolo is niet onopgemerkt gebleven in München. Bayern zoekt voor komend seizoen naar nieuwe vleugelaanvallers, omdat zowel Arjen Robben als Franck Ribéry afzwaait. BILD weet dat Der Rekordmeister concrete belangstelling heeft voor Zaniolo. De tiener heeft een prijskaartje van een slordige 50 miljoen euro.

Voor 2019/2020 versterkte Bayern zich reeds met Benjamin Pavard en Lucas Hernandez. De verdedigers van VfB Stuttgart en Atlético Madrid kostten respectievelijk 35 en 80 miljoen euro.