Derijck baalt na nieuwe nederlaag in Play-Off 1: Geen gezichtsverlies lijden

Derijck baalt na nieuwe nederlaag in Play-Off 1: "Geen gezichtsverlies lijden"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 12:57zo 14-04-2019 om 12:57

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 13:56zo 14-04-2019 om 13:56

KAA Gent verloor zaterdagavond voor de vierde keer op rij in Play-Off 1. De Buffalo's gingen op eigen veld onderuit tegen Royal Antwerp FC (1-2) en lijken hun ticket voor Europa te moeten verzekeren via de bekerfinale.

Timothy Derijck baalde als een stekker na de match. "We hadden de intentie om te winnen. Dit had echt niet gehoeven", vertelt de verdediger volgens de website van Gent. "We waren goed aan de bal. Maar dan liepen we tegen wat counters aan."

"Na de rust hebben we nog een andere formatie geprobeerd, maar het heeft jammer genoeg niet voor de overwinning gezorgd. Die eerste tegengoal was zeker vermijdbaar. Het was een stomme manier om op achterstand te komen."

"En nu? We willen geen gezichtsverlies lijden. Dit is zonder meer een slechte start, maar we willen er nog voor gaan en niet nu al focussen op de bekerfinale. Er zijn nog zes matchen", besluit Derijck.

Poll

Kan Gent zich nog herpakken in Play-Off 1?

(69 stemmen)

Plaats een reactie

zondag 14 april 2019 om 13:27
Te laat.
Vind ik leuk
zondag 14 april 2019 om 13:45
Balen is niet nodig,jullie hebben bekerfinale nog,voor ons bij R.S.C.A. is alles al voorbij,en er zijn geen exuses,kunnen niet blijven zeggen dat het door de overname komt.
Vind ik leuk
Reagens +3532
zondag 14 april 2019 om 16:12
We liepen toch niet zomaar op een counter.
Er was al de afgekeurde goal en nog ergens een waarschuwing.
Steriel balbezit met een totaal gebrek aan ideeën de eerste helft. Met Dejaegere en Bezus als negatieve exponenten.
2de helft beter met Chak, maar van zodra we de gelijkmaker hadden werden we toch terug naar achter geduwd.
Soit. Ik denk dat het tijd is om voor te bereiden voor volgend seizoen. Laatste matchen met telkens 1 à 2 gerichte wissels (ik denk bvb aan De Smet ipv Asare). Spelers die er volgend seizoen niet meer gaan bij zijn (Sörloth, Bronn?) niet meer per se opstellen (behalve bekerfinale) en vervangen door wat er vandaag in de kern/jeugd zit om te zien of ze het niveau halen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws