OPSTELLING: Leko kiest voor vertrouwde elf, Clement rekent op Malinovskyi

OPSTELLING: Leko kiest voor vertrouwde elf, Clement rekent op Malinovskyi

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 16:55zo 14-04-2019 om 16:55

De topper in Play-Off 1 staat op het programma. Leider KRC Genk ontvangt nummer twee Club Brugge. Het verschil bedraagt één punt. Beide clubs hebben hun opstelling bekendgemaakt.

KRC Genk kon opgelucht ademhalen na de schorsingssoap van Ruslan Malinovnskyi. Bondsprocureur Kris Wagner vroeg zeven speeldagen, maar de middenvelder kreeg uiteindelijk nul speeldagen. De Oekraïner start in de basis.

Club Brugge is aan een sterke reeks bezig in Play-Off 1. Met een negen op negen zit het leider Genk op de hielen. Coach Ivan Leko verandert dan ook niets aan zijn basisopstelling.

Eerder op het seizoen speelde KRC Genk 1-1 gelijk tegen Club Brugge. In het Jan Breydelstadion werd het 3-1 voor Blauw-Zwart. Overigens kon Genk al vijf wedstrijden niet meer winnen van Club. Boucaut moet de match in goede banen leiden.

Lees ook: Head-to-head: Racing Genk mag blij zijn dat het thuis speelt tegen Club Brugge

Poll

Wie gaat winnen?

(141 stemmen)

Plaats een reactie

Truth +4550
zondag 14 april 2019 om 17:49
Net naar de beelden aan het kijken van de aankomst van genk aan het stadion en wat zie ik 😳😳😳....een vrouwelijke steward van rond de 60 denk ik ...Ja Pieter ga je die dan ook een opleiding geven om de debielen in bedwang te houden 😜😜😜
Vind ik leuk
zondag 14 april 2019 om 17:55
Voor spelers en supporters met manieren moet dat ook niet meer zijn .
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws