'Anderlecht en Standard krijgen nu ook concurrentie van Ajax'

'Anderlecht en Standard krijgen nu ook concurrentie van Ajax'

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 11:15zo 14-04-2019 om 11:15

Laatste update: zondag 14 april 2019 om 11:24zo 14-04-2019 om 11:24

Volgens het Roemeense Prosport heeft ook Ajax interesse in Ianis Hagi, de twintigjarige zoon van Gheorghe Hagi. Hij werd in het verleden al gelinkt aan Anderlecht en Standard. De speler zelf claimt niet op de hoogte te zijn van de Amsterdamse interesse.

Hagi jr. staat onder contract bij FC Viitorul Constanta. Naar verluidt staat hij in de belangstelling van Ajax, maar ook van Anderlecht, Standard en Sevilla. 

Of Ajax daadwerkelijk belangstelling heeft weet Hagi niet. "Ik weet het niet. Het is een team met een grote reputatie dat veel spelers opleidt. Als er interesse is, zal ik dat serieus overwegen", vertelt Hagi aan Prosport.

Hagi sr., die trainer is van Viitorul, reageert ook op de vermeende interesse in zijn zoon. "Het zal moeilijk worden om Ianis te houden. Ik weet niet wat er gaat gebeuren", zegt hij op de persconferentie na de wedstrijd tegen Craiova University, opgetekend door Prosport. Hagi liet zijn zoon op zestienjarige leeftijd debuteren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij Cercle-doelman Miguel Van Damme werd opnieuw leukemie vastgesteld Veel sterkte Miguel, we staan met de hele VoetbalPrimeur-familie achter jou! #VanDamme #Cercle #CercleBrugge #JPL #VeelSterkteMiguel

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws