Anthuenis waarschuwt Club Brugge: Daar scoort hij aan de lopende band

Anthuenis waarschuwt Club Brugge: "Daar scoort hij aan de lopende band"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 11:00zo 14-04-2019 om 11:00

KRC Genk en Club Brugge spelen vanaf 18u een levensbelangrijke partij in Play-Off 1. Ook Aimé Anthuenis ziet dit als een sleutelpartij en denkt dat Ally Samatta zou kunnen ontploffen.

"Als Club wint, geef ik ze een grote kans om de titel binnen te halen", klinkt het in De Zondag. "Hetzelfde kan over Genk gezegd worden. Als zij winnen dan zetten ze Club op vier punten. Daarmee zou Genk een grote stap richting kampioenschap zetten."

De heisa rond Malinovskyi is gelukkig gaan liggen. "Er was de jongste dagen veel te doen rond de al dan niet schorsing van Malinovskyi. Hij is speelgerechtigd. Gelukkig voor Genk, want het vertrek van Pozuelo zal ongetwijfeld punten kosten."

Volgens Anthuenis gaan de teams aan mekaar gewaagd zijn. "De sterke punten van zowel Genk als Club zijn de offensieve flanken. Het wordt straks een wedstrijd in de wedstrijd tussen Maehle en Uronen langs Genkse kant en Dennis en Diatta of Danjuma aan Brugse zijde. Diep in de spits is Wesley een scherp wapen voor Club. Bij Genk kan Samatta voor de verrassing zorgen. De Tanzaniaanse spits staat al enkele weken droog, maar volgens Genkse inside-informatie scoort hij op training aan de lopende band", geeft hij nog mee.

Poll

Gaat Racing Genk winnen van Club Brugge?

(1763 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws