Kaminski heeft zijn excuses aangeboden, zo'n dingen gebeuren nu eenmaal

"Kaminski heeft zijn excuses aangeboden, zo'n dingen gebeuren nu eenmaal"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 10:45zo 14-04-2019 om 10:45

KAA Gent heeft nog altijd geen punten gepakt na vier matchen in Play-Off 1. Enkel Anderlecht lijkt nog binnen bereik voor de troepen van Jess Thorup. De Deense trainer was dan ook heel teleurgesteld na de 1-2 tegen Antwerp.

"Verliezen is altijd een teleurstelling, zeker in eigen huis", vertelt hij bij Sporza. "We wisten dat Antwerp een erg goed defensief blok heeft. Ze speelden een goede wedstrijd, hoewel ze niet heel veel kansen creëerden. We hielpen wel een handje bij het openingsdoelpunt. We kunnen niet tevreden zijn met de manier waarop we hier verliezen. We slikken te veel doelpunten."

Ook de 1-1 bracht geen soelaas. "Toen we de gelijkmaker maakten, misten we de gewiekstheid om het punt vast te houden. We kozen voor de aanval en lieten hen nog daardoor nog een paar kansen creëren, waaruit ze dus de winning goal puren."

Doelman Kaminski zag er niet goed uit bij de 0-1. "Kaminski excuseerde zich in de kleedkamer voor het openingsdoelpunt, maar zo’n dingen gebeuren nu eenmaal. We probeerden de zaken nog te forceren door alle offensieve spelers op het veld te brengen, maar dat mocht niet baten. De bekerfinale zit nog niet in ons hoofd, we willen voor die wedstrijd liefst ook nog wat wedstrijden winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws