Breaking news

Cercle Brugge wil tijd krijgen van Club Brugge: "Wij zijn realistisch"

Verhaeghe over contractverlenging Leko: Dan heeft het geen zin

Verhaeghe over contractverlenging Leko: "Dan heeft het geen zin"

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 09:00zo 14-04-2019 om 09:00

Is Ivan Leko ook volgend seizoen nog trainer van Club Brugge? Voorlopig heeft de Kroaat zijn contract bij Club nog niet verlengd. In het programma Kantine gaat voorzitter Bart Verhaeghe in op die situatie.

Verhaeghe is in ieder geval heel tevreden over zijn coach. "Ivan had een tweejarig contract bij ons. We hebben hem als jonge trainer doelbewust gekozen en hem een kans gegeven die die heeft hij ook met beide handen gegrepen. Hij heeft het goed gedaan, al bij al zijn we zeer tevreden over hem. Op een bepaald moment hebben wij hem ook een contractverbetering voorgesteld."

Leko heeft toen niet toegehapt. "Een verdubbeling van zijn salaris? Ik ga niet concreet spreken over cijfers, maar in ieder geval een substantiële verbetering zoals dat correct hoort en moet. Ivan heeft dat afgewezen, maar daar heb ik ook geen probleem mee. Hij had daar zijn redenen voor. Hij zei dat hij liever wilde wachten en dat hij op het einde van het seizoen ging oordelen. We zouden samen in overleg bekijken wat we gingen doen."

Er is voorlopig dus nog niets beslist. "We hebben gezegd dat we na het seizoen gaan samenzitten. Dan moeten we zien hoe beide partijen erover denken. Het kan zijn dat Ivan zegt dat hij een mogelijkheid heeft in het buitenland en dat hij zijn carrière verder ziet evolueren, dan willen we hem ook niet in de weg staan. Het kan zijn dat hij moe is, dat hebben we met Michel Preud’homme ook meegemaakt. Dan heeft het geen zin om door te drukken en te zeggen dat hij moet blijven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Leko volgend seizoen nog trainer van Club Brugge?

Ja
42%
Nee
58%
(1057 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws