Bjelica niet langer spoorloos, maar stuurt wel zijn kat naar training en matchen

Bjelica niet langer spoorloos, maar stuurt wel zijn kat naar training en matchen

Gepubliceerd: zondag 14 april 2019 om 15:00zo 14-04-2019 om 15:00

Ook in Polen blijft Aleksandar Bjelica niet onbesproken. De Nederlands-Servische linksback zorgde al voor fratsen bij KV Oostende en KV Mechelen. Nu doet hij dat weer bij zijn nieuwe club.

Eind februari verliet Bjelica KV Oostende voor het Poolse Korona Kielce. Net zoals bij KVO en KV Mechelen heeft Bjelica het nu ook te bont gemaakt bij de Poolse eersteklasser. Zo weet Het Nieuwsblad dat men Bjelica bij de Poolse club al tien dagen niet meer gezien of gehoord heeft.

De linkspoot heeft het niet makkelijk in Polen. Hij is geen onbetwistbare basisspeler en liet dat ook duidelijk blijken. Op 3 april ging hij bij de voorzitter van Korona Kielce langs om zijn beklag te doen. "Ik voel me hier niet goed", gaf hij volgens één van de aanwezigen aan. "Ik hou niet van de competitie, niet van de stad, niet van de coach. En terwijl iedereen verwachtte dat ik een sleutelspeler zou worden, lukt dat maar niet. Ik verlaat de club en stop gewoon met voetballen."

Spoorloos
Meteen na het gesprek met het bestuur verliet hij de club, zonder dat de voorzitter iets kon zeggen. Sindsdien hebben ze niets meer van Bjelica gehoord. De verdediger kwam niet meer opdagen op training, miste een wedstrijd en nam hij zijn telefoon niet meer op. Het Nieuwsblad kon de club wel enigszins geruststellen. Zo is er niets aan de hand met Bjelica.

De voorzitter van Korona reageerde intussen op de hele heisa. "Van in het begin waren we ons bewust van zijn verleden", klinkt het. "Maar we zien voorlopig geen reden om zijn contract te verbreken. Aleksander kreeg wegens ziekte voor onbepaalde duur de toelating om thuis te blijven", geeft hij aan. 

Update 15.00: Bjelica is niet langer 'spoorloos', maar is ook nog steeds niet in Polen. Zo kan VoetbalPrimeur.be u melden dat de verdediger momenteel in Nederland vertoeft. Wanneer hij terugkeert naar zijn club, is nog niet bekend.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws