Manchester United krijgt tip: ‘Geen Lukaku, ze moeten een wereldspits halen’

Manchester United krijgt tip: ‘Geen Lukaku, ze moeten een wereldspits halen’

13-04-2019 16:44 Laatste update: 16:47
61

Romelu Lukaku kent ups en downs bij Manchester United. De aanvaller krijgt veel kritiek, maar scoorde vervolgens aan de lopende band bij The Mancunians. Oud-speler Lee Sharpe vindt echter dat hij niet goed genoeg is voor The Red Devils.

Ole-Gunnar Solksjaer geeft de jeugd de kans. Zo is Marcus Rashford de aanvalsleider en krijgt ook Scott McTominay zijn kans. “Ze hebben een paar jonge spelers in de ploeg dus ze moeten nu spelers van wereldklasse halen die er meteen zullen staan”, vertelt Sharpe aan talkSPORT.

Lukaku is echter te min voor Manchester United, vindt Sharpe. “Ik ben niet zeker of het wel werkt met Lukaku, ze moeten een diepe spits van wereldklasse halen, dat zou geweldig zijn.” De Rode Duivel wordt al een tijdje in verband gebracht met Italiaanse topclub Juventus, maar het blijft afwachten tot komende zomer.

Kanté
Ook vindt Sharpe dat Manchester United vol voor N'golo Kanté van Chelsea moet gaan. “Ik zou heel wat geld over hebben om Kante te halen. Bij Chelsea lijken ze hem niet zo te waarderen”, besluit Sharpe.