Bölöni zette Refaelov op scherp tegen Genk: ‘Nu ga je iemand vermoorden’

Bölöni zette Refaelov op scherp tegen Genk: ‘Nu ga je iemand vermoorden’

13-04-2019 13:45
2

Antwerp staat erom bekend om hard spel op de mat te brengen. Lior Refaelov is meer een technische speler, maar coach Laszlo Bölöni verwacht van iedereen dezelfde inzet.

Dat laat Refaelov weten aan Het Nieuwsblad. De Roemeense coach zette de middenvelder van Antwerp op een opvallende manier op scherp. "Bölöni verwacht dat van iedereen. Je krijgt een paar taken mee en je voert die uit, punt. Ik herinner me wel een grappig moment op training”, begint Refaelov.

“We waren in volle voorbereiding op de match tegen Genk en plots begint de coach tegen me te schreeuwen. Hij weet ook dat mijn speelstijl geënt is op techniek en dat ik geen mannetjesputter ben. Maar voor deze match wilde hij me voor alle zekerheid extra scherp zetten.”

Bölöni heeft zo zijn aparte manier om spelers te motiveren. “’En nu ga je iemand vermoorden’, riep hij. Op zo'n moment kan je in de lach schieten of het oppikken en een tandje bijsteken. Ik heb toch maar voor het tweede gekozen. Dat leek me gezien zijn gelaatsuitdrukking de beste optie." (lacht)