Meunier diep onder de indruk van Club Brugge: “Hij kan zeker mee met PSG”

Meunier diep onder de indruk van Club Brugge: “Hij kan zeker mee met PSG”

13-04-2019 08:00
11

Club Brugge stoomt door Play-Off 1. Ook ex-speler Thomas Meunier geniet en is diep onder de indruk van verschillende spelers. Vooral Hans Vanaken springt uit het oog.

“Ik zeg je: de helft van Club kan gemakkelijk mee in de top 5 van Frankrijk”, begint Meunier tegenover Het Laatste Nieuws. “Wesley, Dennis, Vanaken zelfs met zijn vingers in zijn neus... Hij zou zijn plek hebben bij PSG. Echt waar. Omring Hans met spelers die nog beter zijn dan pakweg Vormer en hij draait gewoon mee.”

Meunier vindt Vanaken de beste speler die hij ooit in België heeft gezien. “Hans is met voorsprong de beste speler die ik in België bezig gezien heb. Alleen... hij heeft niet de stijl van dit huis. Hoe dan ook: dit is een goed moment voor hem om te vertrekken bij Club."

Vanaken zal veel opties hebben als hij wil vertrekken. "Hans zit in zijn comfortzone. Hij voelt zich goed bij Club, is er elke week één van de uitblinkers... Maar het is een kwestie van ambitie. Als hij zin heeft om eens naar het buitenland te gaan, zal hij veel opties hebben. Sûr et certain."