Antwerp-speler laat zich uit over transferwens bij Antwerp: “Why not?”

Antwerp-speler laat zich uit over transferwens bij Antwerp: “Why not?”

Gepubliceerd: zaterdag 13 april 2019 om 07:34za 13-04-2019 om 07:34

Daniel Opare kende moeilijke maanden bij Antwerp. Door de komst van Buta was de rechtsachter naar de achtergrond verdwenen. Door de blessure van de back krijgt hij weer zijn kans.

De Ghanees lijkt echter niet lang bij Antwerp te blijven. Een maand nadat hij bij Antwerp had getekend, liet Opare optekenen: “Ik wil me hier opladen en dan weer vertrekken.” Tegenover Gazet van Antwerpen komt hij met meer uitleg over die opmerkelijke uitspraak.

“( lacht ) Ja, kijk… Ik wens Antwerp het beste toe! Ik hoop dat we dit seizoen én de volgende seizoenen iets moois kunnen bereiken. Dat Antwerp een van de grootste clubs van België wordt. Maar we zijn allemaal voetballers. En iedereen wil weleens een nieuwe ervaring. Dus als die zich aandient: why not? ”

Opare verzekert echter dat de volledige focus op Play-Off 1 ligt. “Iedereen wil dromen najagen, toch? Maar voor alle duidelijkheid: er lopen momenteel totaal geen gesprekken over een transfer, ook niet met D’Onofrio. Ik denk aan niks anders dan Antwerp. Er wacht ons nog een zware taak in deze play-offs, alle focus ligt daarop. Ik wil op het einde van het seizoen happy fans zien.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws