Club Brugge getipt als kampioen: Genk kan vertrek van Pozuelo niet camoufleren

Club Brugge getipt als kampioen: "Genk kan vertrek van Pozuelo niet camoufleren"

12-04-2019 09:45
11

Aimé Anthuenis en Trond Sollied waren jarenlang succesvol bij KRC Genk en Club Brugge. Nu blikken beide heren vooruit op de verdere titelstrijd. Zij zien één titelfavoriet, namelijk Club Brugge.

Anthuenis legt meteen uit waarom Blauw-Zwart zijn voorkeur geniet. "Club Brugge wordt kampioen. Het verlies van Pozuelo kan je een paar matchen camoufleren, maar tien matchen? Dat betaal je cash. Als Club zondag wint, kan het al afgelopen zijn", staat te lezen in Het Nieuwsblad.

Zonder Pozuelo én Malinovskyi
Als Ruslan Malinovskyi vijf speeldagen of meer schorsing krijgt, mag hij niet meespelen tegen Club Brugge. "Eigenlijk mag de titelstrijd niet meespelen in de straf. Ik zeg niet dat ze dan de titel aan Club Brugge geven, maar het is een feit dat Genk zonder Pozuelo én dan nog eens zonder Malinovskyi…", aldus Anthuenis.

"… dat is bijna alle creativiteit weg. Dat is Club zonder Vanaken en Vormer", pikt Sollied daarop in. Maar zelfs met Malinovskyi geeft Anthuenis de voorkeur aan Club Brugge. "Al kan Club ook winnen van Genk mét Malinovskyi. Het is niet het moment om er tegen te spelen."