Robben heeft nog weinig hoop bij Bayern München: Ik weet het niet

Robben heeft nog weinig hoop bij Bayern München: "Ik weet het niet"

11-04-2019 15:09

Een dramatisch afscheid bij Bayern München dreigt voor Arjen Robben. De 35-jarige vleugelaanvaller sluit niet uit dat hij zijn laatste officiële wedstrijd voor de kampioen van Duitsland reeds gespeeld heeft. 

Het laatste optreden van Robben in het shirt van Bayern dateert van eind november; sindsdien kwakkelt de voormalig captain van het Nederlands elftal met een hardnekkige blessure. Robben hoopte afgelopen zaterdag van de partij te zijn tegen Borussia Dortmund. Die kraker kwam echter de vroeg voor de linkspoot. Robben sluit inmiddels niet uit dat hij dit seizoen helemaal niet meer in actie komt - en dat is pijnlijk, want zijn contract loopt af en wordt niet verlengd. 

"Ik weet het momenteel niet, ik weet niet zeker of ik dit seizoen nog kan spelen. Mijn blessure is heel frustrerend, omdat nog altijd niet duidelijk is wat er precies aan de hand is", tekent Sky uit de mond van de teneergeslagen Robben op. 

Zijn sportieve toekomst is ook nog ongewis. Onder meer FC Groningen, PSV en Toronto FC zijn of worden gelinkt aan de routinier. "Ja, er zijn wel wat belletjes en verzoekjes gekomen, maar eerst wil ik gewoon weer op het veld staan."

Afgelopen week maakte Bayern overigens bekend dat Robben sowieso een afscheidswedstrijd bij de club die hij al sinds 2009 dient.