'Manchester United dreigt Pogba kwijt te raken door verslechterde relatie'

'Manchester United dreigt Pogba kwijt te raken door verslechterde relatie'

11-04-2019 11:29
8

Manchester United dreigt Paul Pogba kwijt te raken. De Fransman is niet blij met de prestaties van de Engelse grootmacht, terwijl de relatie met manager Ole Gunnar Solskjaer verslechtert.

Dat meldt Le Parisien donderdagochtend. Het is geen geheim dat Pogba niet door één deur kon met José Mourinho. De Portugees werd uiteindelijk ontslagen door Manchester United en opgevolgd door Solskjaer. Ook de relatie met de Noorse manager begint tekenen van zwakte te vertonen, klinkt het. In eerste instantie verbeterde het spel van Pogba nog aanzienlijk na de komst van Solskjaer.

Manchester United verloor woensdagavond met 0-1 van FC Barcelona in de kwartfinale van de Champions League en is in de Premier League afgezakt naar de zesde plaats. Dat kan volgens Le Parisien niet los worden gezien van de vertrekwens van Pogba. Hij zou zijn zinnen hebben gezet op een move naar Spanje. FC Barcelona is zijn droomclub, maar het perspectief om bij Real Madrid samen te werken met Zinedine Zidane trekt hem ook.

De zaken van Pogba worden behartigd door Mino Raiola. De 26-jarige middenvelder, die afgelopen zomer wereldkampioen werd met Frankrijk, heeft bij Manchester United een contract tot medio 2021.