'Clement steekt Malinovsky hart onder de riem en laat perspraatje vervroegen'

'Clement steekt Malinovsky hart onder de riem en laat perspraatje vervroegen'

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 10:00do 11-04-2019 om 10:00

Laatste update: donderdag 11 april 2019 om 11:24do 11-04-2019 om 11:24

Vrijdag wordt mogelijk een cruciale dag in de titelambities van KRC Genk. Niet omdat er dan een wedstrijd op het programma staat, wel omdat Ruslan Malinovsky dan te horen krijgt in welke mate hij gestraft zal worden voor zijn rode kaart van afgelopen weekend. Ook Philippe Clement erkent het belang van die uitspraak.

De trainer van Genk is er alvast op gebrand om zijn spelverdeler morele steun te verlenen. Daarom zal Clement zelf mee afzakken naar het bondsgebouw, waar de Geschillencommissie morgen een oordeel zal vellen, meldt Het Belang van Limburg. Als dat verdict tegenvalt, wil Clement er zijn voor Malinovsky.

Probleem: traditioneel staat vrijdagmiddag ook de persbabbel met het oog op de wedstrijd van komend weekend op het programma. Daar heeft Genk een oplossing voor gevonden. Het perspraatje zal vandaag, donderdag, georganiseerd worden in plaats van vrijdag.

Zondag staat Genk een levensbelangrijk duel te wachten. Dan komt Club Brugge, momenteel dé ploeg van de Play-Offs, over de vloer in de Luminus Arena. Als Club erin zou slagen om te winnen, wipt het over Genk naar de koppositie in de stand.

Lees ook: Racing Genk in de tegenaanval: 'Maar één uitspraak de juiste: vrijspraak'

Poll

Logische zet van Clement?

(445 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws