'Luyindama terug op weg naar Standard na bizarre rode kaart'

'Luyindama terug op weg naar Standard na bizarre rode kaart'

Gepubliceerd: donderdag 11 april 2019 om 09:15do 11-04-2019 om 09:15

Christian Luyindama is niet populair bij Galatasaray. De ex-verdediger van Standard ligt in de clinch met coach Fatih Terim na een domme rode kaart. Terim zou hem zelfs willen terugsturen naar Standard.

Luyindama werd naar Galatasaray getransfereerd via een speciale constructie. Momenteel huren de Turken hem voor drie miljoen euro. In de zomer moet er dan een aankoopoptie van vijf miljoen euro betaald worden, maar mogelijk gaat dat niet gebeuren.

Volgens het Turkse Fanatik weet Galatasaray dat de aankoopoptie in het contract helemaal niet verplicht is. Luyindama speelde voorlopig elf wedstrijden voor Galatasaray, dat met nog zeven speeldagen te gaan tweede staat op zes punten van leider Basaksehir. 

Standard kan dus heel wat geld mislopen, maar heeft er dan wel een flinke troef bij voor komend seizoen. De vervangers van Luyindama, eerst Bokadi en later Kosanovic, hebben het moeilijk om hem te doen vergeten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws