Vergeten transfer duikt weer op: Ik wil een eerlijke kans bij Anderlecht

Vergeten transfer duikt weer op: "Ik wil een eerlijke kans bij Anderlecht"

11-04-2019 07:15
3

Bij Anderlecht zijn heel wat zomertransfers geflopt, maar de situatie van Aristote Nkaka is wel erg vreemd. Nkaka werd gekocht en meteen weer uitgeleend aan KV Oostende, maar Anderlecht zou hem niet meer willen.

Anderlecht hoopte Nkaka te zien groeien, maar hij kent een maatih seizoen. "Ik hoorde dit seizoen nog niets van Anderlecht, maar ga ervan uit dat hun scouts wel rapporten van me hebben. Ik begrijp dat Michael Verschueren nu andere zorgen heeft", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Nkaka hoopt vooral op een eerlijke kans. "Ik voel me wel al een Anderlecht-speler. Ik ben geen Biglia, maar wil een eerlijke kans krijgen. Als Anderlecht me niet wil, dat ze het dan zeggen. Wellicht zal het ook afhangen van de nieuwe trainer. Ik zag al hun matchen op tv, sommigen ook live. Ik denk dat ik de concurrentie kan aangaan met Kums, Makarenko en Kayembe."

Niet mogen spelen bij Anderlecht zou wel pijnlijk zijn voor Nkaka. "Tekenen bij Anderlecht was een kinderdroom. Maar als ze me niet willen, dat ze het me dan eerlijk zeggen."