'Raman kan goede prestaties verzilveren met toptransfer naar Premier League'

'Raman kan goede prestaties verzilveren met toptransfer naar Premier League'

10-04-2019 22:18
10

Benito Raman ontpopte zich de afgelopen weken tot één van de revelaties in de Bundesliga. De Belgische aanvaller was de voorbije vijf wedstrijden goed voor vier doelpunten en drie assists. En dat zorgt natuurlijk voor belangstelling van hoger aangeschreven clubs.

De 24jarige Raman werd eerder al gelinkt aan een overstap naar Eintracht Frankfurt, maar volgens SportBild krijgt de Duitse subtopper concurrentie uit de Premier League. De afgelopen weken hebben vier Engelse ploegen hun scouts naar Duitsland gestuurd om de verrichtingen van Raman te volgen.

Arsenal, West Ham, Everton en Burnley zijn de ploegen die een oogje hebben laten vallen op onze landgenoot. Düsseldorf heeft een prijskaartje van vijftien miljoen euro op het hoofd van Raman geplakt, maar dat lijkt geen onoverkomelijk bedrag voor de Engelse clubs.

Raman maakte vorige zomer de overstap van Standard voor anderhalf miljoen euro. Hij heeft eerder al aangegeven dat hij een transfer naar de Premier League best ziet zitten. "Dat blijft een droom", vertelde Raman daarover onlangs.

Lees ook: Raman: "Denk niet dat De Witte en Louwagie mij zouden terugnemen bij Gent"