'Preud'homme is gedrag Carcela beu en speler heeft het ook gezien in Luik'

'Preud'homme is gedrag Carcela beu en speler heeft het ook gezien in Luik'

10-04-2019 20:18
8

Het huwelijk tussen Mehdi Carcela en Standard is meer dan waarschijnlijk binnen enkele maanden over. Volgend Sport/Voetbalmagazine zijn beide partijen op elkaar uitgekeken.

Carcela maakte zich volgens het magazine de laatste maanden niet al te populair bij Michel Preud'homme. De trainer van Standard heeft moeite met het feit dat Carcela niet altijd even stipt is. Nadat Carcela niet kwam opdagen voor het Gala van de Gouden Schoen liet Preud'homme al merken dat het gedrag van de middenvelder hem niet bevalt.

Zelf is Carcela ook niet meer al te gelukkig in Luik. 'Bij de clan-Carcela verweet men het bestuur van de Rouches dat het nogal onhandig was omgesprongen met het hele dossier rond het lichten van die optie', klinkt het in het magazine.

'Tot op heden heeft de speler het nog altijd niet geheel verteerd dat hem aan het eind van het vorige seizoen een salarisverhoging was beloofd – hetgeen de club overigens ontkent – en dat hij die nooit gekregen heeft. Het is een zo goed als definitief breekpunt voor een man die enorm veel belang hecht aan vertrouwen en aan affectie.'