De Vlieger komt meteen met reactie: 'Ziede wel dat hij niets van voetbal kent'

De Vlieger komt meteen met reactie: 'Ziede wel dat hij niets van voetbal kent'

10-04-2019 09:28 Laatste update: 09:27
137

De kritiek op bondsprocureur Kris Wagner is groot nadat hij Ruslan Malinovskyi zeven weken wil schorsen voor zijn rode kaart tegen KAA Gent. De man blikte bij Het Nieuwsblad terug op de heisa rond de Genk-middenvelder.

Er was heel wat te doen om het voorstel van Wagner. Analist Geert De Vlieger sprak zelfs van een "dubbele agenda". De bondsprocureur ligt niet wakker van die aantijgingen. "Wie is Geert De Vlieger nu ook alweer? Ik neem mijn beslissingen in eer en geweten, zonder invloed van wie dan ook."

Daarnaast krijgt Wagner van verschillende Genk-supporters mailtjes en Facebook-berichten. "Sommigen reageerden begripvol nadat ik hen een en ander had uitgelegd", vertelt hij. "Anderen scholden me uit voor vuile smeerlap en wat weet ik nog. Als het die mensen helpt hun woede te kanaliseren, kan ik daar alleen maar blij om zijn."

Update 10/04, 9.28: Een reactie van De Vlieger laat niet lang op zich wachten. Via Twitter liet de analist het volgende optekenen: 'Zie je wel dat die mens er niets van kent', aldus de gewezen doelman.

Lees ookKomen Malinovskyi en Genk goed weg? "Die tweet maakt het niet gemakkelijker"