Propere Handen zorgt voor twijfels: We hopen op een snelle beslissing

Propere Handen zorgt voor twijfels: "We hopen op een snelle beslissing"

10-04-2019 08:31 Laatste update: 08:31
7

Waasland-Beveren wil volgend seizoen uit de gevarenzone blijven en mikt daarom op enkele nieuwkomers. Met 'Operatie Propere Handen' hangt er echter een zwaard van Damocles boven het hoofd van de Wase fusieclub.

De club wil wel transfers doen, maar gezien het lopende onderzoek naar matchfixing heerst er onzekerheid in het Waasland. Davy Roef koos al eieren voor zijn geld, hij keert terug naar Anderlecht. Ook om nieuwe spelers vast te leggen, is het vooralsnog moeilijk.

Sportief verantwoordelijke Danny De Maesschalck hoopt snel aan de slag te kunnen. "We wachten nu af. Deze zaak heeft ons al veel geld gekost, commercieel inzake sponsors, sportief in de uitbouw. Het verlamt de werking. We hopen op een snelle beslissing", klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

Interesse in duo
Naast Roef dreigen ook Nana Ampomah en Aleksandar Boljevic deze zomer te vertrekken bij Waasland-Beveren. Ook van KAA Gent-huurling Franko Andrijesevic dreigen de Waaslanders afscheid te moeten nemen.

Wanneer er duidelijkheid is over Operatie Propere Handen, wil Waasland-Beveren nog een spits, een middenvelder én een nieuwe doelman in huis halen.