The Sun: 'Manchester United wil profiteren van afkoopsom in contract Alderweireld'

The Sun: 'Manchester United wil profiteren van afkoopsom in contract Alderweireld'

Gepubliceerd: dinsdag 9 april 2019 om 17:00di 09-04-2019 om 17:00

Toby Alderweireld zou komende zomer van Engelse topclub kunnen wisselen. Manchester United heeft volgens The Sun namelijk vergaande interesse in de de Rode Duivel, die een vaste afkoopsom in zijn contract bij Tottenham Hotspur heeft staan.

Manchester United is naar verluidt op zoek naar een ervaren verdediger en is daarbij uitgekomen bij de 30-jarige Alderweireld. Het aflopende contract van Alderweireld werd op 4 januari jl. verlengd tot en met medio 2020. Door die optie te lichten is sindsdien echter ook een vertrekclausule geactiveerd. Alderweireld is voor een som van 29 miljoen euro op te pikken uit Londen.

United zou al te graag willen profiteren van die afspraak in de verbintenis van de 90-voudig Rode Duivel. Tottenham staat naar verluidt ook open voor een vertrek van Alderweireld, die bezig is aan zijn vierde jaar bij de Spurs. VoetbalPrimeur.be meldde eerder al dat Alderweireld op de transferlijst van Tottenham zou staan. Aangezien onze landgenoot geen 'neen' zegt tegen een nieuwe uitdaging, is een afscheid aanstaande.

Lees ook: 'Juventus legt 30 miljoen euro klaar voor de komst van Alderweireld'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet hij deze stap zetten?

(100 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws