Familie Nouri geraakt door videoboodschap Cristiano Ronaldo: 'Heel lief van hem'

Familie Nouri geraakt door videoboodschap Cristiano Ronaldo: 'Heel lief van hem'

09-04-2019 16:37
1

De familie van Abdelhak Nouri is blij verrast door een video van Cristiano Ronaldo. Deze week dook er een video op waarin de aanvaller van Juventus Nouri feliciteerde met zijn 22e verjaardag. 

In de video wenst Ronaldo Nouri een fijne verjaardag en een voorspoedig herstel. "De familie vindt het heel lief van Ronaldo", zegt Mo Nouri, de broer van Abdelhak, tegen het Nederlandse dagblad De Telegraaf. "Het is een mooi gebaar dat heel veel steun geeft. Cristiano is natuurlijk niet zomaar iemand, maar een van de beste voetballers ter wereld. Door zijn boodschap zorgt hij er ook voor dat Appie niet wordt vergeten en dat de mensen blijven bidden."

Woensdag speelt Ajax in de Johan Cruijff Arena tegen het Juventus van Ronaldo. Mo en zijn andere broer Abderrahim zullen de wedstrijd niet bijwonen. "Dat vinden we nog te moeilijk. Maar het contact met Ajax is goed. We spreken de jongens bijna dagelijks."

Abdelhak Nouri kreeg in 2017 tijdens een oefenwedstrijden tussen Ajax en Werder Bremen een hartstilstand. Nouri werd minutenlang gereanimeerd, maar tijdens de behandeling zijn er cruciale fouten gemaakt. Nouri liep mede als gevolg daarvan blijvende en ernstige hersenschade op.