Rekent Anderlecht woensdag af met Vanhaezebrouck? “Kritiek stoorde me mateloos”

Rekent Anderlecht woensdag af met Vanhaezebrouck? “Kritiek stoorde me mateloos”

09-04-2019 12:05
13

Hein Vanhaezebrouck maakte zich de voorbije week niet populair bij RSC Anderlecht. Volgens de trainer wacht hij nog op geld van zijn ex-club. Met een lopende licentie-aanvraag kwamen de teksten van Vanhaezebrouck op een slecht moment voor Anderlecht.

Voorlopig wikt en weegt men bij Anderlecht hoe men reageert op Vanhaezebrouck. Maar woensdag krijgt paars-wit te horen of het al dan niet een licentie krijgt om volgend seizoen aan te treden in de Jupiler Pro League. Krijgt paars-wit positief dan kan Michael Verschueren wel eens gaan reageren op Vanhaezebrouck. 'Hoe zit het met de ontslagpremie van Vanhaezebrouck?', vroeg Het Laatste Nieuws aan de manager van Anderlecht. "Misschien dat we woensdag communiceren als de licentie binnen is", aldus Verschueren.

"Die kritiek stoorde me mateloos, en ik vind het ook triestig. Als een trainer en een club met elkaar in zee gaan, weet je dat er een moment is dat je start en stopt, en bij een trainer valt dat niet altijd mooi samen op het einde van een seizoen. Als club sprongen we daar altijd correct mee om. Hein brengt nu zijn versie veel te eenzijdig. Als ik het goed begrijp, is elke speler die doorbreekt zijn visie, en elke speler die niet doorbrak of niet goed genoeg was van de entourage. Dat vind ik niet correct."

Lees ook: "Waarom denkt Rutten dat het hem wel lukt bij Anderlecht? Allemaal onzin"