Schrijvers kijkt uit naar kraker tegen ex-club: ''Racing Genk is ook een machine''

Schrijvers kijkt uit naar kraker tegen ex-club: ''Racing Genk is ook een machine''

09-04-2019 11:00
26

Club Brugge maakte maandagavond veel indruk door titelconcurrent Standard met 4-0 naar huis te sturen. Siebe Schrijvers bracht in Jan Breydel de voorbeslissing door een minuut na de 1-0 een perfecte counter met succes af te ronden. Schrijvers blikt dan ook terug op een hele mooie avond. 

''Het blijft een goede ploeg, maar met die eerste goal kregen ze een mentale tik. Daarna gingen we gewoon verder op ons elan. Als je dan met 3-0 kan rusten, is de wedstrijd al gespeeld. Die owngoal was wel van cruciaal belang. We zetten hoge pressing en het is een verdiende overwinning voor ons geworden'', reageert Schrijvers op de website van Blauw-Zwart.

Zondag wacht in Limburg de kraker tegen Racing Genk, dat één puntje meer telt dan Club Brugge. Schrijvers kijkt er naar uit. ''Hopelijk kunnen we op Genk ons eigen spel spelen. Het wordt een moeilijke wedstrijd want Racing Genk is ook een machine'', is hij lovend over zijn vorige werkgever.

Aan vertrouwen momenteel echter geen gebrek bij Club. ''We hebben alvast twee fantastische thuismatchen achter de rug en we behaalden een historische zege op Anderlecht. Dat is een goede start. We weten ook dat we een sterke bank hebben die klaarstaat'', besluit de aanvaller.