De Bruyne en Lukaku staan voor moment van de waarheid in Champions League

De Bruyne en Lukaku staan voor moment van de waarheid in Champions League

09-04-2019 16:00

Het is eindelijk weer zover. De Champions League! Acht ploegen strijden nog om de felbegeerde trofee. Dankzij een promotie van Ladbrokes kan dat nog extra interessant worden voor ons!

Moment van de waarheid in Champions League! Geniet van een flinke promotie!

Wie zich registreert bij de bookmaker krijgt namelijk een Free Bet tot wel €200 bij Ladbrokes! Stort je €200 bij Ladbrokes? Dan krijg je een Free Bet van datzelfde bedrag bij de bookmaker. Een ongeziene promotie! Wil je ook genieten van deze promotie? Klik dan HIER of op één van de andere links het artikel.

We krijgen dinsdag en woensdag ook geweldige partijtjes in de Champions League! Dinsdagavond wordt het vooral een Engelse bedoening. Zo ontvangt Liverpool in eigen huis het verrassende Porto, maar is er ook de Belgenstrijd tussen Tottenham Hotspur en Manchester City. Pakken de twee thuisploegen de drie punten?

Op woensdag staan er twee echte krakers gepland. Ajax moet in eigen huis het sterke Juventus ontvangen. Juve kan mogelijk zelfs een beroep doen op Cristiano Ronaldo, die twijfelachtig is. Daarnaast mag Man Utd het op Old Trafford opnemen tegen Lionel Messi en co. Een titanenstrijd tussen Manchester United en Barcelona!

Moment van de waarheid in Champions League! Geniet van een flinke promotie!

Hoe geniet je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Stort een bedrag tot wel €200 op je rekening;
Krijg 100% van het gestorte bedrag terug in de vorm van een Free Bet!