Chelsea klimt naar plek drie in Engeland dankzij uitblinkende Hazard

08-04-2019 22:58
2

Chelsea is door een overwinning op West Ham United de nieuwe nummer drie van de Premier League. Een dubbelslag van een uitblinkende Eden Hazard was genoeg voor de winst op Stamford Bridge: 2-0.

Hazard liet zijn voeten spreken in Londen en zette Chelsea met een prachtige solo op voorsprong na 24 minuten. De Belg kreeg de bal op het middenveld, speelde vervolgens meerdere spelers van West Ham uit en kon scoren. Het was de vijftiende goal van Hazard dit seizoen. Bijna al het gevaar van Chelsea kwam via Hazard. De door Real Madrid begeerde flankspeler had voor rust nog eens kunnen scoren, maar had deze keer pech.

Chelsea was voetballend een maatje te groot voor West Ham, maar weigerde de wedstrijd te beslissen. Daardoor mochten The Hammers stiekem hopen op een resultaat. Zover kwam het niet, want in de slotfase maakte Hazard met een schot van dichtbij een einde aan alle illusies van West Ham: 2-0.

Chelsea pakt de derde overwinning op rij en heeft een voorsprong van twee punten op nummer vier Tottenham Hotspur.