Danjuma had opvallende ervaring met Simeone: ''Het deed me wel iets''

Danjuma had opvallende ervaring met Simeone: ''Het deed me wel iets''

08-04-2019 13:48 Laatste update: 16:55
5

Club Brugge kwam dit seizoen uitstekend voor de dag in de Champions League. Arnaut Danjuma kon zich door een aanslepende blessure enkel tonen in de eerste twee matchen. Met name tegen Atlético Madrid viel hij op. Ook bij Atlético-coach Diego Simeone.

Danjuma maakte tijdens de 3-1 nederlaag een werelddoelpunt en had na afloop zelfs een opvallende ontmoeting met Simeone. "Simeone is na Atlético naar me toegekomen. Hij zei iets in het Spaans, maar ik verstond hem niet. Misschien vond hij dat ik goed gespeeld had. Of hij heeft me uitgescholden. Ik heb alleen maar geknikt en hem bedankt. Het deed me wel iets'', doet Danjuma uit de doeken in Het Laatste Nieuws.

Het ging in de eerste maanden enorm snel met Danjuma, die in de zomer overkwam van de Nederlandse tweedeklasser NEC Nijmegen. De Nederlander verraste ook zichzelf. "Ik werd er een beetje sprakeloos van... Ik stond er ook niet zo bij stil. Toch niet zoals de rest deed. Je zal me niet horen zeggen dat het de normaalste zaak van de wereld was wat ik toen meemaakte, maar het werd allemaal groter gemaakt dan het eigenlijk was.''