'Jackpot lonkt voor Mitrovic, Chinezen willen voldoen aan torenhoge vraagprijs'

'Jackpot lonkt voor Mitrovic, Chinezen willen voldoen aan torenhoge vraagprijs'

Gepubliceerd: maandag 8 april 2019 om 13:35ma 08-04-2019 om 13:35

Aleksandar Mitrovic is naar alle waarschijnlijk bezig aan zijn laatste weken bij Fulham. Mitrovic zal niet meezakken naar The Championship. Voor de sterspeler van de Premier League-degradant lonkt er een lucratieve transfer naar China.

The Express meldt dat Chinese grootmacht Guangzhou Evergrade in polepositie ligt om Mitrovic weg te plukken uit Engeland. Naar verluidt is Guangzhou Evergrade  bereid om de vraagprijs van 58 miljoen euro op tafel te leggen voor de voormalige spits van Anderlecht. Mitrovic zou bovendien al een contractvoorstel ter waarde van circa 350.000 euro per week hebben ontvangen.

Een langer verblijf in de Premier League is vanwege vermeende interesse van Tottenham Hotspur, Leicester City, West Ham United, Southampton en Everton niet uitgesloten. De Engelse clubs zouden echter worstelen met de financiële kant van het verhaal. Voor Guangzhou Evergrade vormen de gevraagde bedragen geen obstakel.

De 24-jarige Mitrovic is dit seizoen een van de weinig lichtpunten bij Fulham. Zo trof de Serviër tien keer doel in 32 Premier League-optredens. Mitrovic kwam van 2013 tot en met 2015 uit voor Anderlecht (90 duels, 44 goals). In januari 2018 stond hij dichbij een terugkeer, maar volgens Hein Vanhaezbrouck stak voorzitter Marc Coucke en stokje voor de deal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws