Raman: Denk niet dat De Witte en Louwagie mij zouden terugnemen bij Gent

Raman: "Denk niet dat De Witte en Louwagie mij zouden terugnemen bij Gent"

08-04-2019 08:47
7

Benito Raman vertrok via een achterpoortje uit ons land. De aanvaller ging aan de slag bij Fortuna Düsseldorf, waar hij helemaal is doorgebroken. Een terugkeer naar België zit er dan ook niet snel aan te komen.

Toch sluit Raman niet uit dat hij ooit nog op onze velden te zien zal zijn. "Er zijn nog altijd twee clubs waarvoor ik ooit nog wil spelen: Beerschot en AA Gent", geeft de aanvaller aan in Het Nieuwsblad.

Raman beseft dat dat echter niet makkelijk wordt. "Al denk ik niet dat Ivan De Witte en Michel Louwagie mij ooit gaan terugnemen. Tenzij ze inzien dat ik fel veranderd ben. Vandaag zou ik hooguit een heel groot voorstel overwegen, maar voorlopig is Duitsland ideaal", klinkt het.

Ook andere competities zijn een mogelijkheid voor Raman. "Al blijft de Premier League een droom. Dat is een stap hoger ook. Ze zijn daar allemaal nog breder en nog sterker, ik zou nog wat kilo's moeten winnen. Maar mijn snelheid blijft mijn grootste troef", besluit hij.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een cijfers van @ramanbenito bij @f95 de laatste weken 👏👏👏👌#fortunadusseldorf #raman #rodeduivels #bundesliga #stvv #kaagent #standard

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on