Castagne droomt van zomertransfer, maar: Daar ga ik zeker niet naartoe

Castagne droomt van zomertransfer, maar: "Daar ga ik zeker niet naartoe"

07-04-2019 18:15

Timothy Castagne is sterk bezig bij Atalanta. De ex-speler van Racing Genk droomt van een stapje hogerop, zo geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Dat was bij zijn transfer naar Atalanta al het plan, ook al heeft hij nog een optie in zijn contracy. "Atalanta kan die eenzijdig lichten, maar toen ik hier tekende, was het plan om na twee jaar naar een grotere club te vertrekken. Atalanta kon zich daarin vinden. Hopelijk houden we ons straks aan dat plan, want ik ben klaar voor een nieuwe uitdaging. Kijk, ik weet niet waar mijn plafond ligt - dat maak het zo leuk. Ik ben nog niet op mijn limieten gebotst", aldus Castagne.

Onder meer Celtic, Fiorentina, Lazio en AC Milan werden daarbij al genoemd. "Er hebben al een pak ploegen geïnformeerd, ja. We zien wel. Eerst het seizoen goed eindigen en dan alles zorgvuldig bestuderen. Van de trainer tot de directie. Of het een stabiele club is en wie er op je positie speelt. Zit alles goed, dan moet je de stap dúrven te zetten."

Een transfer naar Engeland krijgt de voorkeur. "De Premier League blijft mijn droomcompetitie, maar alles hangt af van welke ploegen me willen. Liever een topclub in Italië dan een staartploeg in Engeland. Nu, het kan ook Duitsland of Spanje worden. China sowieso niet. Dat kan ik je nu al zeggen."