Nieuwe bevestiging: 'Chelsea wil 116 miljoen voor Hazard, Real Madrid betaalt'

Nieuwe bevestiging: 'Chelsea wil 116 miljoen voor Hazard, Real Madrid betaalt'

08-04-2019 08:31 Laatste update: 08:31
20

Niets lijkt een transfer van Eden Hazard richting Real Madrid nog in de weg te staan. Nu meldt ook The Sun dat Real Madrid bijzonder ver wil gaan om de Chelsea-ster naar Spanje te halen.

Het Spaanse Marca gaf eerder deze week al aan dat een deal tussen Chelsea en Real Madrid nakende is. Een bedrag werd er niet gemeld, maar volgens The Sun is De Koninklijke bereid om tot 116 miljoen euro te betalen voor de Rode Duivel. Aangezien Hazard eind volgend seizoen gratis kan vertrekken, is Chelsea toch geneigd om het aanbod te aanvaarden.

Onze landgenoot kan zelf ook een flinke som verdienen bij Real Madrid. De Spaanse grootmacht wil hem een zesjarig contract ter waarde van 127 miljoen euro aanbieden.

Daarmee zou hij rond de 400.000 euro per week kunnen verdienen. Chelsea kon hem 'maar' 350.000 euro per week aanbieden. Hazard wordt daardoor één van de bestbetaalde spelers ter wereld. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bij het Spaanse Marca is men er zeker van. De transfer van @hazardeden_10 naar Real Madrid wordt de komende dagen afgerond! 🎇 #hazard #chelsea #realmadrid #transfernieuws #rodeduivels

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on

Update 08/04 8.31: Ook Sky Sports meldt dat de deal tussen Real Madrid en Chelsea binnenkort rond zou raken. De Koninklijke zou er zeker van zijn dat het Hazard komende zomer kan aantrekken. De Engelse bron bevestigt de som van 116 miljoen euro.