Opnieuw geen winst voor Carrasco, ex-Anderlechtspeler Acheampong blinkt uit

07-04-2019 14:30
1

Yannick Carrasco en Dalian Yifang zijn niet al te best begonnen aan het nieuwe seizoen. Ook de wedstrijd tegen Tianjin Teda werd afgesloten zonder wist. Carrasco verloor met zijn ploeg met 1-2.

Carrasco had bij Dalian Yifang opnieuw een basisplek. Hij stond net als zijn bekende ploegmaat Marek Hamsik een hele wedstrijd tussen de lijnen. Beide heren konden echter niet voor punten zorgen tegen Tianjin Teda.

Na een kwartier voetballen kwamen de bezoekers op voorsprong via Johnathan Aparecido da Silva. Ex-Anderlechtspeler Frank Acheampong maakte zich weer belangrijk en zorgde voor de assist bij het openingsdoelpunt.

Nyasa Mushekwi kon in de tweede helft nog tegenprikken, maar tien minuten voor tijd zorgde da Silva met zijn tweede van de middag voor de winst en de drie punten. Daardoor blijven Carrasco en co achter met een twee op twaalf.