Danjuma zorgt voor opluchting bij de Brugse fans: Ik voel niets meer

Danjuma zorgt voor opluchting bij de Brugse fans: "Ik voel niets meer"

07-04-2019 11:49
3

Nu Arnaut Danjuma opnieuw fit is, heeft Club Brugge er nog een geweldig wapen bij in de titelstrijd. De Nederlander opende het seizoen met een reeks fantastische wedstrijden, maar stond nadien vijf maanden aan de kant met een vervelende voetblessure.

Die frustrerende periode sloot Danjuma donderdag symbolisch af met een doelpunt op het veld van RSC Anderlecht. "Wat er door me heenging? Alles wat ik de laatste maanden opgekropt had, lag er plots uit. Telkens de wedstrijden bekijken, maar het team niet kunnen helpen... Mijn vrienden en ­familie hebben mij wel bijgestaan. Zo'n goal is mijn manier om hen iets terug te geven", aldus Danjuma in Het Laatste Nieuws.

De komende wedstrijden hoopt de vleugelaanvaller zijn team naar de titel te loodsen. Hij is alvast volledig pijnvrij. "Ik voel niets meer. Het is top", zegt hij. "Mijn terugkeer bleef een stuk langer uit dan verwacht omdat ik telkens een ­reactie kreeg. Zoiets is altijd mogelijk na een botblessure. Het bleef wachten tot die reactie uitbleef. Toen pas kon ik alle remmen losgooien."