UPDATE: Malinovskyi-achtige schorsing dreigt voor scheldende Diego Costa

09-04-2019 13:12 Laatste update: 13:13
13

FC Barcelona haalde het zaterdag met 2-0 van Atlético Madrid. De bezoekers speelden meer dan een uur met tien man na een rode kaart voor Diego Costa. Volgens Reuters journalist Richard Martin zei de aanvaller niet zo vriendelijke woorden tegen de scheidsrechter.

Na 28 minuten stuurde Gil Manzano Diego Costa met rood van het veld. De scheidsrechter had daar naar eigen een goede reden voor. Diego Costa was immers niet zo vriendelijk. 'Costa schreeuwde tot twee keer toe luid: "Ik kak op je ho*r van een moeder"', staat te lezen in het wedstrijdverslag.

Na de rode kaart verliet Costa onder leiding van Gerard Piqué het veld. De aanvaller was het duidelijk niet eens met zijn uitsluiting.

Update 09/04, 13.12: Diego Costa riskeert een Malinovskyi-achtige schorsing na zijn scheldpartij tegen scheidsrechter Gil Manzano. De aanvaller van Atlético Madrid kan de maximumstraf van vier speeldagen krijgen plus nog eens vier extra voor het vastnemen van de arbiter. Overigens duurt de competitie nog maar zeven speeldagen in Spanje.