Louwagie is niet tevreden met kalender: Dat kan een grote rol spelen

Louwagie is niet tevreden met kalender: "Dat kan een grote rol spelen"

05-04-2019 12:00
30

KAA Gent is aan Play-Off 1 begonnen met een nul op zes, al was de nederlaag tegen Standard onverdiend. Michel Louwagie ziet dat er muziek zit in de groep, maar de kalender is niet gunstig voor Gent.

Louwagie was bijzonder teleurgesteld na woensdag. "Standard heeft echt niet veel kansen gehad tegen ons. We hebben ze weggedrukt en het was gewoon een goede prestatie. Spijtig genoeg hebben we dat overwicht niet omgezet in punten. Als we zo blijven werken, volgen de punten wel', klinkt het bij Sporza.

Louwagie ziet KAA Gent nog mooie dingen doen."We zijn een ploeg aan het bouwen en af en toe zit daar een wanklank tussen. De wedstrijd van woensdag was schitterend voor het publiek en ook voor de neutrale kijker moet het een leuke wedstrijd geweest zijn. We zijn op de goede weg. We moeten iedereen wat tijd geven ook, er zit muziek in deze groep."

Zaterdag moet KAA Gent weer aan de bak, nu tegen KRC Genk. "Het is spijtig dat we op zes dagen drie wedstrijden moeten spelen terwijl andere ploegen daar acht of negen dagen voor hebben. Dat kan een grote rol spelen. Ook op het einde van wedstrijden."