OPSTELLING: Rutten verandert zijn basiself, Leko kiest voor dezelfde namen

OPSTELLING: Rutten verandert zijn basiself, Leko kiest voor dezelfde namen

04-04-2019 19:30
16

Op speeldag 2 van Play-Off 1 staat de klassieker tussen RSC Anderlecht en Club Brugge op het programma. Fred Rutten en Ivan Leko hebben hun basisopstelling prijsgegeven.

Anderlecht ging roemloos ten onder tegen leider KRC Genk is op zoek naar eerherstel. Paars-wit verloor al sinds 1998 niet meer in eigen huis van Club Brugge. Rutten wijzigt op een paar plaatsen zijn elftal. Bolasie wordt de diepe spits, Verschaeren en Amuzu komen op de flanken. Trebel neemt de plaats in van Zulj en staat naast Gerkens. Kara is tijdig fit geraakt.

Club Brugge kan tot op één punt van leider KRC Genk komen als het de drie punten pakt op Anderlecht. In Play-Off 1 kon Club Brugge al zes jaar echter geen punt meer afsnoepen in het Constant Vanden Stockstadion. Leko verrast niet en begint met dezelfde namen als tegen KAA Gent.

Eerder op het seizoen speelden Anderlecht en Club Brugge 2-2 gelijk. In het Jan Breydelstadion was Blauw-Zwart met 2-1 te sterk. Van Driessche is de scheidsrechter van dienst voor de topper.