Sky Sports en BBC: Manchester United staat voor een grote uittocht van spelers

Sky Sports en BBC: Manchester United staat voor een grote uittocht van spelers

04-04-2019 08:02
3

De kans is groot dat Manchester United komende zomer afscheid gaat nemen van meerdere spelers. Dat schrijven de BBC en Sky Sports. United wil Ole Gunnar Solskjaer volledige rugdekking geven op de transfermarkt.

The Red Devils hebben plannen om te renoveren, maar veel hangt ook af van de toekomst van bepaalde spelers. Zo is nog niet duidelijk wat er met Ander Herrera, Juan Mata en Alexis Sanchez gaat gebeuren. Duidelijk is wel dat zij in aanmerking komen voor een vertrek. Solskjaer bepaalt of de dure Sanchez vertrekt, maar zijn salaris vormt mogelijk een struikelblok voor clubs om hem te kopen. 

Volgens Sky Sports én de BBC is Herrera op weg naar Paris Saint-Germain. Naar verluidt is Mata in gesprek met FC Barcelona. Antonio Valencia lijkt United transfervrij te gaan verlaten en Marcos Rojo traint al mee met het Argentijnse Estudiantes. Rojo kwam dit seizoen pas drie keer in actie.

United staat voor de grootste uittocht sinds de zomer van 2015, toen Louis van Gaal besloot om meerdere spelers, waaronder Robin van Persie, Javier Hernandez en Angél Dí Maria, van de hand te doen.