Genoemd bij Anderlecht en Club Brugge, maar: Niemand heeft me gecontacteerd

Genoemd bij Anderlecht en Club Brugge, maar: "Niemand heeft me gecontacteerd"

03-04-2019 09:30
6

De JPL-revelatie van 2019 is tot nu toe Royal Excel Moeskroen. Les Hurlus is onder Bernd Storck bezig aan een sterke tweede seizoenshelft. De kans bestaat echter dat er heel wat pionnen zullen vertrekken, waaronder de Duitse trainer zelf.

Storck werd de afgelopen weken al gelinkt aan een mogelijke stap naar een Belgische topclub. Zowel RSC Anderlecht als Club Brugge werden al in verband gebracht met de Duitser. Na dit seizoen is hij einde contract bij Moeskroen, waardoor hij de opties voor het uitkiezen heeft.

Over die geruchten wil Storck echter niet te veel uitweiden. "Daar weet ik niets van. Niemand heeft me al gecontacteerd. Het enige wat ik kan zeggen is dat ik eind april met het clubbestuur van Moeskroen samenzit om de toekomst te bespreken", reageerde de Moeskroen-coach tegenover Het Laatste Nieuws.

Moeskroen-spelers in trek
Naast Storck dreigen ook een aantal spelers te vertrekken bij Moeskroen. Zo keert Manuel Benson wellicht terug naar zijn moederclub Genk, dat terwijl ook Taiwo Awoniyi (gehuurd van Liverpool) en Jean Butez zich al in de kijker speelden van verschillende binnen-en buitenlandse (top)clubs.