Geen Ronaldo tegen Ajax? 'Juventus doet geheimzinnig over blessure van wereldster'

Geen Ronaldo tegen Ajax? 'Juventus doet geheimzinnig over blessure van wereldster'

03-04-2019 07:45

Pavel Nedved blijft geheimzinnig over de blessure van Cristiano Ronaldo. De Tsjechische vicepresident van Juventus wil niet aangeven wanneer de Oude Dame zijn Portugese superster weer in de gelederen wil hebben.

Ronaldo raakte tijdens een interland met Portugal geblesseerd aan zijn hamstring en moest vervangen worden. In eerste instantie sprak Juventus van 'een kleine blessure', maar later stelde Max Allegri dat het nog maar de vraag is of de Portugees de Champions League-wedstrijd tegen Ajax zal halen. "Laten we hem gewoon met rust laten, zodat hij in alle rust kan herstellen", zegt Nedved tegenover Sky Sport Italia.

"Er is geen reden om te haasten", gaat de Tsjech verder. "We houden zijn situatie per dag in de gaten. Hij gaat goed vooruit, maar we willen hem ook beschermen en daarom gaan we ook geen datum noemen waarop hij terug zou moeten keren."

Ajax speelt op woensdag 10 april in de Johan Cruijff Arena tegen Juventus in het kader van de kwartfinales van de Champions League. De return in Turijn staat op dinsdag 16 april op het programma.