Rednic wil met Belgische geld club overnemen: “Kan zich het niet veroorloven”

Rednic wil met Belgische geld club overnemen: “Kan zich het niet veroorloven”

Gepubliceerd: dinsdag 2 april 2019 om 18:00di 02-04-2019 om 18:00

Momenteel is Mircea Rednic de trainer van Dinamo Boekarest. Mogelijk is de Roemeen straks ook – met de medewerking van Belfius – de eigenaar van de club. Al ziet Gigi Becali van concurrent FCSB dat niet meteen gebeuren.

Momenteel heeft Ionuţ Negoiţă het nog voor het zeggen bij Dinamo Boekarest. Volgens het Roemeens GSP zit de voorzitter van Dinamo dra samen met de voormalig trainer van onder meer Standard en Moeskroen om te onderhandelen over een overname.

Rednic wil zes miljoen euro in Dinamo Boekarest pompen en zo meerderheidsaandeelhouder worden. Rednic wil via Belfius aan het nodige geld geraken. Het is nog niet duidelijk of de Roemeense trainer gewoon het geld wil lenen bij Belfius of als de bank mee stapt in het verhaal.

Concurrent Becali
Gigi Becali lacht ondertussen met het nieuws. De flamboyante voorzitter van FCSB reageerde op zijn manier op het Rednic verhaal. "Je hebt dertig tot veertig miljoen euro nodig om een club als Dinamo over te nemen. Rednic kan zich niet veroorloven om zes miljoen euro te verliezen. Rednic is niet gek noch dom. Weet je waarom niemand geld in Dinamo stopt? Het is moeilijk om Becali te verslaan."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws