'Grote veranderingen op komst bij Real: toekomst van dertien spelers onzeker'

'Grote veranderingen op komst bij Real: toekomst van dertien spelers onzeker'

02-04-2019 14:01
5

Real Madrid gaat een 'zomer vol verandering' tegemoet. De selectie gaat flink op de schop en naast nieuwkomers, zullen er ook de nodige mensen vertrekken. Volgens het Spaanse Marca zijn er liefst dertien selectiespelers van wie onduidelijk is of ze volgend seizoen wel of niet onder contract staan bij De Koninklijke.

Het Spaanse medium begint de lange lijst met de naam van Gareth Bale. De Madrilenen zijn er volgens Marca van overtuigd dat het voor Bale tijd is om op zoek te gaan naar een andere werkgever. Het is echter de vraag of Bale zelf ook wil vertrekken. De Welshman zou hebben aangegeven dat hij wil blijven en zijn contract, dat loopt tot medio 2022, uit wil dienen.

Er zijn ook spelers die De Koninklijke liever ziet blijven, maar waarvan de toekomst eveneens onzeker is. De eerste is Raphaël Varane, die de laatste weken in verband wordt gebracht met een transfer. Hij zou onder meer op het verlanglijstje van Manchester United staan. De tweede is Keylor Navas. De doelman moest dit seizoen Thibaut Courtois voor zich dulden. Na de terugkeer van Zinedine Zidane stond Navas wel direct weer in de basis. Mocht de goalie toch weg willen, zal Real echter meewerken aan een vertrek.

Marca completeert de lijst met nog eens tien namen. Ook van Luca Zidane, Jesus Vallejo, Marcos Llorente, Dani Ceballos, Isco, Mariano, Marcelo, Karim Benzema, Brahim Diaz en Fede Valverde is het volgens het medium nog onduidelijk of ze volgend seizoen in het Santiago Bernabéu te bewonderen zijn.