KV Mechelen en Vrancken bereiden zich voor op bekerfinale: “Er in rammen”

KV Mechelen en Vrancken bereiden zich voor op bekerfinale: “Er in rammen”

02-04-2019 13:28
2

KV Mechelen heeft vertrouwen getankt na de gewonnen promotiefinale tegen Beerschot Wilrijk. Nu wacht nog de bekerfinale tegen KAA Gent. Wouter Vrancken is al volop bezig met de voorbereiding.

De oefenmeester van Malinwa probeert een tactiek uit te dokteren. “Of ik nieuwe dingen ga uitproberen, hangt af van de sterktes en de zwaktes van AA Gent. Die gaan we er zo goed mogelijk proberen in te rammen”, laat Vrancken weten aan Het Laatste Nieuws.

Vrancken gaat Gent ook uitgebreid scouten. “Alleen als het niet anders kan, zal ik níet gaan kijken. De ­volgende twee duels, tegen ­Standard en tegen Genk, ben ik al zeker van de partij. We spelen onze oefenduels tijdens weekdagen. Dat geeft me de kans om regelmatig te gaan scouten.”

KV Mechelen speelt vijf oefenduels voor de bekerfinale. “Het ­programma ligt vast. Mogelijk komt er nog een teambuilding bij om de maand wat te breken. Voor de rest ligt de focus volledig op die finale. We zullen de intensiteit die AA Gent in Play-off 1 tegenkomt nooit kunnen evenaren, maar we gaan niet naar de Heizel om alleen maar onze aanwezigheid te tonen.”