UPDATE: Anderlecht fans mogen hoop opbergen:  'Geen signalen over veranderd plan'

UPDATE: Anderlecht fans mogen hoop opbergen: 'Geen signalen over veranderd plan'

06-04-2019 10:15
11

Het ziet er naar uit dat RSC Anderlecht maar even kan genieten van Yannick Bolasie. De aanvaller, onder contract bij het Engelse Everton, is een dure vogel en kan nu ook op interesse rekenen van Leeds United.

The Daily Express laat weten dat Leeds United Bolasie willen binnenhalen als de club promoveert naar de Premier League. De manschappen van coach Marco Bielsa staan momenteel op de tweede plaats in de Championship en zijn dus op koers om te promoveren.

RSC Anderlecht huurde Bolasie afgelopen wintertransferperiode van het Engelse Everton. De Congolese aanvaller liet met vlagen zijn klasse zien en paars-wit staat dan ook niet weigerachtig over een verlengd verblijf. Het prijskaartje is echter een groot struikelblok. De marktwaarde van Bolasie bedraagt zo’n 14 miljoen euro.

Update 06/04, 10.15: Het Laatste Nieuws schrijft nu ook dat Leeds Bolasie terug naar Engeland wil halen. Een langer verblijf in Brussel lijkt net als in het begin geen optie te zijn. 'Momenteel zijn er geen signalen dat die plannen veranderd zijn', schrijft de krant.