Anderlecht, Club Brugge of het buitenland voor Bongonda? Graag snel afronden

Anderlecht, Club Brugge of het buitenland voor Bongonda? "Graag snel afronden"

02-04-2019 11:47
15

Theo Bongonda is dit seizoen helemaal opengebloeid bij Zulte Waregem. De Belgische flankaanvaller speelde zich zowaar al in de kijker van RSC Anderlecht en Club Brugge, maar ook het buitenland is een optie.

In Sport/Voetbalmagazine laat Fouad Ben Kouider, de makelaar van Bongonda, zich uit over de situatie van de linkspoot. "We hebben al met alle Belgische topclubs gesproken, maar ook met Duitse en Franse clubs", geeft de man toe.

Stevig prijskaartje
Goedkoop wordt een transfer niet. Zo mikt Zulte Waregem op een bedrag van om en bij de vijf miljoen euro. "We zijn ons ervan bewust dat Theo voor een aanzienlijk bedrag zal vertrekken, gezien het seizoen dat hij speelt. De onderhandelingen zijn al een maand geleden echt van start gegaan en we zouden graag zien dat ze snel afgerond worden."

Bongonda zelf weet nog niet naar welke club of competitie zijn voorkeur uitgaat. "In België blijven kan een goeie keuze zijn maar naar het buitenland gaan ook, het komt erop aan een club en een coach te vinden die me echt willen."