'Ajax en PSV mikken op toptransfer: Mexicaans international in beeld'

'Ajax en PSV mikken op toptransfer: Mexicaans international in beeld'

Gepubliceerd: dinsdag 2 april 2019 om 11:31di 02-04-2019 om 11:31

Niet alleen Ajax, ook PSV heeft verregaande interesse in de Mexicaanse verdediger Edson Álvarez, meldt De Telegraaf dinsdagochtend. De nummers één en twee van de Eredivisie hebben allebei al gesproken met de zaakwaarnemer van de 21-jarige Club América-stopper.

Mexicaanse media berichtten maandag al dat Álvarez dichtbij een vertrek naar Europa is: de kans dat de twintigvoudig international van Mexico zijn thuisland de rug toe gaat keren, zou tachtig procent zijn. De Telegraaf stelt dat PSV het meest concreet is: de Eindhovenaren sturen binnenkort een afvaardiging naar Mexico-Stad, 'waar ongetwijfeld ook de transfer van de talentvolle verdediger ter sprake zal komen.'

Álvarez staat bij Ajax op het lijstje, maar de Amsterdammers lijken meerdere opties te hebben op de transfermarkt: SC Heerenveen-verdediger Kik Pierie wordt waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd als nieuwe defensieve versterking. Ajax zou echter wél in staat zijn om aan de vraagprijs van om en nabij de tien miljoen euro te voldoen: PSV daarentegen lijkt eerst spelers te moeten verkopen, voordat men Álvarez in huis kan halen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws