'Spelers van Bolton zijn het zat en besluiten om 48 uur lang niet te trainen'

'Spelers van Bolton zijn het zat en besluiten om 48 uur lang niet te trainen'

Gepubliceerd: maandag 1 april 2019 om 21:55ma 01-04-2019 om 21:55

De spelers van Bolton Wanderers hebben het werk voor 48 uur neergelegd. Zij hebben voor de tweede maand achter elkaar niet op tijd hun salaris gekregen, meldt de BBC.

Naast de spelers wachten ook de leden van de technische staf op het salaris. De salarissen van februari waren laat omdat er onduidelijkheid was over een eventuele overname van de club uit het Championship. Ook in maart is er niet betaald.

De spelers en stafleden kregen van de club te horen dat de nieuwe eigenaar het salaris voor vrijdag zou overmaken als de overname in kannen en kruiken zou zijn. De spelers van Bolton hebben besloten om twee dagen lang niet te trainen. Of ze daarvoor worden gestraft is niet duidelijk.

Bolton is in afwachting van de uitspraak van de Engelse rechter, die woensdag met duidelijkheid komt. De club moet nog 1,4 miljoen euro aan belasting betalen. De spelers van Bolton zijn er niet blij mee dat ze slecht op de hoogte worden gehouden van de gang van zaken, waarop uiteindelijk besloten is om actie te ondernemen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws